pid,type,title,authors,mentors,source_title,published_date,url,doi,isbn,issn,eissn pbf:5256,thesis,"Mogućnost pripreme i karakterizacija biopolimera za pakiranje ribe na bazi karagenana i jestive smeđe alge Ascophyllum nodosum","Lalić, Helena",,,,,,,, pbf:5065,thesis,"Razvoj i karakterizacija filmova od kitozana, guma arabike i želatine s prirodnim antioksidansima (ekstrakt matičnjaka) za jestive prevlake","Soldo, Ana",,,,,,,, pbf:5101,thesis,"Razvoj i karakterizacija biorazgradivih jestivih prevlaka od proteina sirutke s dodatkom koprive","Mareljić, Martina",,,,,,,, pbf:5110,thesis,"Karakterizacija jestivih prevlaka od pektina i karboksimetil celuloze s dodatkom eteričnog ulja komorača i primjena na minimalno procesirani krumpir","Kraljević, Tena",,,,,,,, pbf:4560,dissertation,"Utilization of fruit processing by-products and edible films for enhancing nutritional value, bioactive potential and extending the shelf life of cookies","Molnar, Dunja",,,,,,,, pbf:4829,thesis,"Trajnost banana s jestivom prevlakom od kitozana i proteina konoplje","Jančec, Lucija",,,,,,,, pbf:4891,thesis,"Fizikalno-kemijska svojstva filmova od pektina i kitozana uz dodatak limonena te njihov utjecaj na svojstva mandarina (lat. Citrus reticulata) tijekom skladištenja","Šagud, Dora",,,,,,,, pbf:4853,thesis,"Fizikalna svojstva jestivih filmova od kitozana i konoplje","Jelenić, Luka",,,,,,,, pbf:4943,thesis,"Karakterizacija jestivog filma od kitozana s dodatkom vitamina C","Lenard, Ivan",,,,,,,, pbf:4926,thesis,"SPME – GC - MS analysis of selected photoinitiators in paper and board food packaging materials","Skef, Lara",,,,,,,, pbf:4944,thesis,"Utjecaj ambalažnog materijala i sastava plinova u modificiranoj atmosferi na upakirani svježi list koprive","Pišonić, Petra",,,,,,,, pbf:5221,thesis,"Učinci primjene jestivog premaza na bazi proteina sirutke obogaćenog ekstraktom lista masline (Olea europea L.) na kvalitetu polutvrdog sira tijekom 60 dana zrenja","Vukelić, Maja",,,,,,,, pbf:4945,thesis,"Razvoj, karakterizacija i primjena biorazgradivih i jestivih materijala za pakiranje hrane s dodatkom eteričnog ulja naranče i galne kiseline","Tankosić, Marija",,,,,,,, pbf:4713,thesis,"Utjecaj simulanata masne hrane na vrijednost specifične i globalne migracije polimernih ambalažnih materijala","Kitonić, Dora",,,,,,,, kbcsm:345,"journal article","Application of Fruit By-Products and Edible Film to Cookies: Antioxidant Activity and Concentration of Oxidized LDL Receptor in Women—A First Approach","Molnar, Dunja; Nikolac Gabaj, Nora; Vujić, Lovorka; Ščetar, Mario; Krisch, Judit; Miler, Marijana; Štefanović, Mario; Novotni, Dubravka",,,,,,,, medri:7538,"journal article","Phase Behavior of NR/PMMA Semi-IPNs and Development of Porous Structures","Johna, Jacob; Klepac, Damir; Kurek, Mia; Ščetar, Mario; Galić, Kata; Valić, Srećko; Sabu, Thomas; Pius, Anitha",,,,,,,, pbf:4660,thesis,"Karakterizacija višeslojnih filmova od poli (mliječne kiseline) i barijernog sloja od želatine","Raguž, Katarina",,,,,,,, pbf:4291,book,"Analiza ambalaže i materijala za pakiranje hrane","Galić, Kata; Kurek, Mia; Ščetar, Mario; Gabrić, Domagoj",,,,,,,, pbf:4406,thesis,"Karakterizacija filmova od alginata i kitozana s prirodnim antioksidansima iz ekstrakta ružmarina za pakiranje hrane","Hasl, Karolina",,,,,,,, pbf:4625,thesis,"Razvoj i karakterizacija filmova od karboksimetil celuloze i pektina za jestiva pakiranja","Knežević, Ivona",,,,,,,, pbf:4339,thesis,"Razvoj i karakterizacija jestivih filmova od kitozana, želatine i galne kiseline","Poldan, Petra",,,,,,,, pbf:4087,thesis,"Priprema jestivog biofilma od kitozana i gume arabike s dodatkom ekstrakta sjemenki grožđa","Bionda, Helena",,,,,,,, pbf:4123,thesis,"Razvoj i karakterizacija filmova od kitozana i želatine za jestiva pakiranja","Bošnjak, Dora",,,,,,,, medri:7361,"journal article","Novel functional chitosan and pectin bio-based packaging films with encapsulated Opuntia-ficus indica waste","Kurek, Mia; Benbettaieb, Nasreddine; Ščetar, Mario; Chaudy, Eliot; Elez-Garofulić, Ivona; Repajić, Maja; Klepac, Damir; Valić, Srećko; Debeaufort, Frédéric; Galić, Kata",,,,,,,, pbf:3835,thesis,"Barijerna i mehanička svojstva jestivih filmova od kitozana s ekstraktom sjemenki grožđa","Buljan, Josipa",,,,,,,, pbf:3831,thesis,"Trajnost keksa bez šećera s dodatkom nusproizvoda prosa i heljde","Kuzmić, Ivana",,,,,,,, pbf:3848,thesis,"Primjena biorazgradivog pakiranja hrane i utjecaj na rok trajnosti s obzirom na njihovu razgradivost","Boras, Lucija",,,,,,,, pbf:3635,thesis,"Nutraceutska svojstva jestivih filmova","Lenard, Ivan",,,,,,,, pbf:3297,thesis,"Utjecaj simulanata hrane i tretmana ultrazvukom na barijerna svojstva poliolefinskih filmova","Tinjić, Mirela",,,,,,,, pbf:2874,dissertation,"Utjecaj ultrazvuka visoke snage na fizikalno-kemijske karakteristike barijernih filmova za pakiranje hrane","Ščetar, Mario",,,,,,,,